La UE Sant Joan Atl. s’imposa al Turó de la Peira (0-3)

El capità Albert Jiménez va tornar a marcar en una temporada marcada per les lesions

El capità de la UE Sant Joan, Albert Jiménez, celebrant un gol la temporada passada
Arxiu/ Raül Rivas

Per la via ràpida i amb un control total del partit. Així va resoldre la UE Sant Joan Atl. el partit d’aquest diumenge al camp del Turó de la Peira. La golejada fora de casa deixa dues lectures importants; primera perquè l’equip no guanyava un partit fora de casa des del 28 d’octubre passat, quan va aconseguir els tres punts al camp del Castellar; i l’altra, és que el gran capità, Albert Jiménez, va marcar per primer cop aquesta temporada, on les lesions han castigat el veí del barri.

“Vam liquidar el matx per la via ràpida”, ha resumit el tècnic, Daniel Sánchez. Pepe González va estrenar el marcador al minut 3 i, només cinc minuts després, Albert, marcava el 0-2, un resultat amb què es va arribar al descans. A la represa, Víctor Pérez, va establir el definitiu 0-3 (50′). “Hem tingut una gran efectivitat de cara al gol“, ha valorat l’entrenador.

La bona notícia va ser, sense cap manera de dubte, el retorn d’Albert als terrenys de joc i, a més a més, estrenar-se com a golejador en el retorn a Primera Catalana amb un golàs de falta directa des de fora de l’àrea: “M’he sentit molt bé i estic molt content pel gol”, ha reconegut el davanter, qui arrossega des de principi de temporada una acumulació de lesions que l’han apartat pràcticament de les convocatòries. “Fa un mes que m’entreno bé i noto que vaig millorant el meu ritme”, ha afegit, tot subratllant la importància de tornar a guanyar en camp contrari.

Daniel Sánchez va aprofitar la victòria plàcida per repartir minuts entre la banqueta. “Encara queda molta lliga i, sobretot, els xocs amb els rivals directes, l’important ara és continuar competint a gran nivell per arribar a la fase final i poder promocionar“, ha conclòs.

Altes i baixes

D’altra banda, el club va presentar divendres el nou reforç fins a final de temporada. Joshua Ortiz, amb gran experiència a 3a RFEF, i exjugador fins ara de la Guineueta, a la Lliga Elit.

La nova incorporació s’ha produït després de la baixa federativa de Xavi Robres, a qui l’entitat ha agraït el seu compromís i li ha desitjat sort.