Els aldarulls es van produir tot just xiular l’àrbitre el final de la primera part, anant cap als vestidors

Al partit d'anada, la Pirinaica va guanyar al camp de Can Sant Joan (0-1)
Berta Barcons

Una batalla campal entre jugadors i alguna persona que va saltar de la graderia al terreny de joc va obligar l’àrbitre a suspendre a la mitja part el partit entre la Pirinaica i la UE Sant Joan Atl. aquest diumenge al migdia.

El partit es va suspendre al descans i va acabar amb la intervenció dels Mossos Mireia Arso/Regió 7

Tot prové d’una acció que no hauria d’haver passat mai

Daniel Sánchez, tècnic de la UE Sant Joan Atl.

Segons l’entrenador montcadenc, tot va esclatar en una jugada aïllada de partit a les acaballes de la primera part. Daniel Sánchez assegura que, en una pilota dividida, Amantini va xocar contra el central Soufian Grana, qui li va desplaçar la clavícula, una acció que l’àrbitre no va assenyalar com a falta. El tècnic també ha afegit que el jugador manresà va respondre més tard amb un cop de puny abans d’anar al descans, just després que el montcadenc Óscar Muñoz empatés el partit de penal en el minut 42 i encengués més la tensió del camp. En el moment que els jugadors anaven cap al vestuari en acabar el primer temps, Amantini va agredir Grana.

Tot prové d’una acció que no hauria d’haver passat mai“, ha resumit el tècnic, Daniel Sánchez. Fins al moment de la suspensió del partit, els dos equips empataven al marcador (1-1) en un partit tranquil. Els manresans s’havien avançat al minut 18. La Unió va marxar del camp de la Pirinaica escortat pels Mossos.

Una resposta a “L’àrbitre suspèn el partit de la Pirinaica i el Sant Joan per una picabaralla al camp”