L’Infantil A del FB Montcada aconsegueix la primera victòria a Preferent

El conjunt de Xavi Cifuentes va superar l’EF Barberà-Andalucía per 3-4 en un matx vibrant

L'Infantil A ha debutat aquesta temporada a Preferent
Berta Barcons

L’Infantil A del FB Montcada ha aconseguit la seva primera victòria a Preferent. El conjunt de Xavi Cifuentes es va imposar al camp de l’EF Barberà-Andalucía per 3-4 en un matx vibrant i molt disputat. El rival es va avançar en el marcador amb un gol tot just començar, però l’alegria local va durar ben poc, ja que al minut següent, Àlex Pérez va posar la igualatat en l’electrònic. El FB Montcada va capgirar el resultat amb dos gols més, obra de Cristian Rodríguez (17′) i Marc Medina (29′), però abans del descans, l’Andalucía va neutralitzar l’avantatge montcadenca. Ja a la represa, Jamal Chelhi va aconseguir el gol de la victòria al minut 55.

“Estem molt contents per aquest triomf, a més fora de casa i davant un rival molt complicat“, assegura l’entrenador, qui ha posat en valor el gran treball que van fer els jugadors montcadencs. “Es van buidar al terreny de joc i van ser molt solidaris, quan es juga així és difícil no fer un bon partit i, com a recompensa, arriben els bons resultats”, argumenta Cifuentes, tot afegint que aquesta victòria “donarà confiança a l’equip per continuar en aquesta bona línia”.

Estem molt contents per aquest triomf, a més fora de casa i davant un rival molt complicat

Xavi Cifuentes, tècnic de l’Infantil A del FB Montcada

El FB Montcada rebrà el pròxim dissabte la visita de l’Igualada, el novè classificat amb 6 punts. per la seva banda, els montcadencs es troben al dotzè lloc, amb 4. El matx es disputarà a l’estadi de la Ferreria, a les 12h.