Un CD Montcada desconcentrat cau golejat al camp del Tossa (5-2)

Els verds continuen amb una línia irregular del joc

Els verds només han aconseguit una victòria a la Ferreria
CD Montcada

El CD Montcada va sortir aquest dissabte malparat del seu desplaçament a Tossa. A més de la derrota, els verds van patir un ensurt al minut 17 que va marcar el desenllaç del partit i que va acabar amb les baixes del porter Darwin i el central Chino. Els dos jugadors van haver d’abandonar el terreny de joc després de patir un desafortunat xoc, quan Darwin va picar amb el cap el rostre del seu company, que pateix diverses fractures. Una jugada en què, a més a més, el central montcadenc va acabar marcant en pròpia porteria.

El matx ja havia començat d’una forma sobtada quan els de la Selva es van avançar al marcador amb gol molt matiner en el minut 2 de joc. Després vindria la fatídica jugada que va acabar amb Darwin amb un trau a la cella i Chino a l’hospital. El tècnic, Miki Corominas, es va veure obligat a forçar dos canvis no previstos, amb l’entrada al camp de Dani García a la porteria i Gerard en la defensa. La primera part va acabar amb el 2-0 i amb un CD Montcada “totalment desconcentrat, fora del partit, pensant en un dels seus capitans”, va destacar l’entrenador.

Al 3′ de la represa el Tossa va tornar a marcar en una altra errada entre Dani i Ángel, i al 52′ ja havia marcat el 4-0. “És difícil competir contra un rival en un camp on cada vegada que se’t planten a l’àrea marquen“, va lamentar Corominas, qui va completar els tres canvis amb l’entrada al camp de Ayoub Boutahar, Dani Peinado i Oriol Repiso. Ja al minut 76, Eric Paratore va retallar distàncies (4-1) i al 86′ Oriol Repiso va marcar el 4-2, però en temps de descompte el Tossa va segellar el 5-2 definitiu.

El capità Eric Paratore argumenta que “l’equip està pagant molts cars els errors i aquesta categoria t’obliga a minimitzar-los, perquè molts partits es compliquen i són impossibles de capgirar”, tot afegeint que “l’actitud d’entrega de la plantilla és total“.