Hipólito Asís, de Barcelona, guanya el torneig tancat

L’UEM ha lliurat els premis de la competició

D'esquerra a dreta; Jaume Izquierdo (UEM), Peralta, Asís i Muñoz, Vidarte (president UEM) i Agustí Lagarda, de pastisseria Ález Tarzán
Silvia Díaz

 

Hipólito Asís, de l’UGA Barcelona, ha guanyat el primer torneig tancat internacional que la Unió d’Escacs Montcada (UEM) ha disputat durant febrer i març, així com el torneig blitz –de partides ràpides– que l’entitat local ha organitzat aquest diumenge, 24 de març, al pavelló Miquel Poblet. Asís ha fet norma de Gran Mestre, mentre que el segon classificat, José Camacho, de la UEM, ha obtingut norma de mestre internacional. El tercer classificat del campionat ha estat el mestre internacional Marcelo Panelo, anys enrere jugador del Montcada i ara, del Sant Josep de Badalona. El gran mestre de la UEM Orelvis Pérez ha estat quart i Willyam Espinoza, també del Montcada, ha estat cinquè i ha aconseguit norma de mestre internacional. “Els nostres tres jugadors han aconseguit els objectius esportius”, ha explicat el president de la UEM, Arturo Vidarte.

Pel que fa a les partides ràpides, Asís ha estat el vencedor; l’argentí Fernando Peralta, de la Penya d’Escacs Cerdanyola i el número 1 del seu país, ha estat segon mentre que el tercer lloc ha anat a mans de Miguel Muñoz, també del Cerdanyola i sotscampió d’Espanya. L’acte ha finalitzat amb el lliurament dels trofeus, a càrrec dels organitzadors i d’Agustí Lagarda, en representació de la pastisseria Àlex Tarzán, patrocinadora de la competició. El pròxim repte de la UEM és l’Open d’Escacs, que arrencarà el 25 de juny. El dia 12 de maig, l’entitat organitza un campionat sots-16 a l’Hotel Ciutat de Montcada.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari