La Salle marxa de Mataró amb una derrota inesperada

Massa errades en atac contra un rival que havia perdut els darrers quatre partits deixen el marcador amb un 28 a 26

Víctor Sáez va tornar el millor de La Salle amb 11 gols
Pere de Lamo

La sensació del sènior A de La Salle després del partit contra el Mataró va ser decepció. "El rival no va ser superior tàcticament i vam acabar pagant les errades en els llençaments a porteria, he sortit mosquejat perquè comptàvem amb els tres punts», ha manifestat el tècnic, Pau Lleixà.

La Salle no ha estat encertada, tot i que ha lluitat el partit arribant a empatar a 20 i ha tingut pilota per avançar-se en el marcador als minuts finals però s'ha fallat els llençaments clars entre pals.

Tot i augmentar la línia defensiva a la segona part, ha faltat determinació a la porteria. «Amb una victòria podíem haver escalat posicions", ha dit Lleixà després que els rivals directes, Poble Nou i Sant Esteve, hagin empatat i el líder, La Roca, hagi cedit dos punts. "El grup està molt igualat, no hi ha imbatuts, la categoria és exigent i si perdones, ho pagues», ha reconegut el tècnic montcadenc. El millor de La Salle ha tornat a ser una setmana més Víctor Sáez, amb 6 dianes.