La Salle planta cara, però no pot amb el Granollers (33-27)

Els lassal·lians han fet un bon partit, però el porter rival ha estat determinant

La Salle masculí ha perdut aquest dissabte a la pista del Granollers, el líder del Grup C de Primera Estatal, per 33 a 27. Els montcadencs han jugat un bon partit, que ha començat controlant el conjunt local, que ha marxat al descans amb un avantatge de 4 gols (17-13). A la represa, els lassal.lians han reaccionat i s’han arribat a posar a tan sols un gol en dues ocasions durant el primer quart d’hora. En el tram final del matx, el porter del Granollers ha estat determinant, ja que ha aturat tres penals i diverses ocasions molt clares per a l’equip de Jaume Puig, qui ha fet una valoració positiva del joc de la seva plantilla. “Hem jugat bé i crec que la bona actuació del porter del Granollers ha estat decisiva”, ha indicat l’entrenador. La Salle ocupa l’antepenúltima posició amb 16 punts, empatat amb el Vendrell. Els montcadencs ja fa diverses jornades que van aconseguir l’objectiu de la permanència.