La UE Sant Joan manté el lideratge després de vèncer el Can Fatjó per 3-2

El conjunt de Daniel Sánchez va capgirar un marcador advers al segon temps

El capità Albert Jiménez va marcar de penal el gol de la victòria de la UE Sant Joan
Arxiu/ Sílvia Alquézar

La UE Sant Joan Atlètic manté el lideratge del subgrup 4B de Segona Catalana, amb 15 punts, després de vèncer l’Olímpic Can Fatjó de Rubí per 3-2. L’equip de Daniel Sánchez va començar el partit amb un gol matiner d’Óscar Muñoz al minut 2, però just abans del descans, el rival va empatar a un en transformar una pena màxima. El tècnic montcadenc, Daniel Sánchez, va ser expulsat al minut 45. A la represa, el Can Fatjó es va avançar amb un gol al minut 60, tot i que l’alegria visitant només van durar tres minuts, ja que Fernando Hernández va tornar a igualar el marcador. El capità Albert Jiménez va marcar de penal el gol de la victòria al minut 70.

Pel que fa al Sant Joan, l’equip de Daniel Sánchez va començar el partit amb un gol matiner d’Óscar Muñoz al minut 2, però just abans del descans, el rival va empatar a un en transformar una pena màxima molt criticada pel tècnic local, que va veure la targeta vermella per protestar.

El tècnic, Daniel Sánchez, s’ha mostrat “content amb el treball i la manera de competir de l’equip ja que, tot i tenir el marcador en contra, va saber donar-li la volta i aconseguir tres punts molt importants”

A la represa, el Can Fatjó es va avançar amb un gol al minut 60, tot i que l’alegria visitant només van durar tres minuts, ja que Fernando Hernández va tornar a igualar el marcador. El capità Albert Jiménez va marcar de penal el gol de la victòria al minut 70.

El Can Fatjó ens va complicar la vida, venia amb poc a perdre i va fer un gran partit”, ha valorat l’entrenador, qui s’ha mostrat “content amb el treball i la manera de competir de l’equip ja que, tot i tenir el marcador en contra, va saber donar-li la volta i aconseguir tres punts molt importants”. La UE Sant Joan Atlètic es desplaçarà el pròxim dissabte al camp del Sabadell Nord, a la sisena plaça, amb 6 punts.