L’EF Montcada encaixa una contundent derrota al camp de l’UE La Pera (7-1)

Antonio Moya només ha pogut convocar 10 jugadores per diferents motius

El sènior femení de l’EF Montcada ha encaixat aquesta tarda una contundent derrota al camp de l’UE La Pera (7-1). Les gironines, que arribaven a aquest partit després de guanyar tres partits seguits, han demostrat el seu bon moment de forma i han aprofitat les absències a l’equip montcadenc. Antonio Moya només ha pogut convocar 10 jugadores entre lesionades, sancionades i baixes per motius laborals. El domini de l’UE La Pera ha estat total i al descans ja guanyava amb un clar 5 a 0 amb gols que han arribat als primers 36 minuts. A la segona meitat, les gironines han ampliat el seu avantatge fins al 7-0 i Nerea Talavera, al minut 69, ha fet el gol de l’honor. L’EF Montcada ha encaixat la cinquena derrota de la temporada -la primera en els últims sis partits- i baixa provisionalment al quart lloc del grup 3r de Primera Catalana amb 34 punts.