L’EF Montcada fa un partidàs contra el Santpedor (5-2)

Les locals han exhibit un gran nivell davant el segon classificat

L’equip femení de l’EF Montcada ha obtingut un triomf espectacular aquest diumenge en superar el Santpedor, el segon del Grup Segon de Primera Divisió, per 5-2. El rival ha sortit al camp a demostrar perquè és a la parta alta de la taula i ha inaugurat el marcadors als primers minuts. Malgrat tot, el conjunt d’Antonio Moya no s’ha enfonsat, sino ben al contrari, ha treballat amb molta intensitat i seriositat per donar la volta al resultat negatiu a la fi dels primers 45 minuts, amb tres gols de Nerea, Roni i Mati. A la represa, el control i la pressió de les montcadenques han servit per ampliar la diferència amb dos gols més de Mati i Nerea. El Santpedor, que ha acabat amb 9 jugadores per l’expulsió de dues noies, ha marcat al final el segon tant. La portera local Davinia també ha fet un gran partit. “Han fet un matx rodó, estan jugant a un gran nivell”, ha indicat la directiva Irma Soldevilla.