L’EF Montcada no pot sumar contra l’UE Cabanes (2-4)

Les montcadenques, que han perdut els seus tres últims partits com a locals, baixen a la cinquena posició

El sènior femení de l’EF Montcada ha perdut aquest diumenge el seu tercer partit consecutiu a l’estadi de Can Sant Joan contra un rival directe, l’UE Cabanes (2-4). Les gironines han marcat el primer gol al minut 20, però les noies d’Antonio Moya han empatat abans del descans amb un gol de Sandra de la Cruz (36’). A la represa, l’UE Cabanes ha augmentat el seu avantatge fins a l’1-3 amb dos gols en dos minuts (47’ i 49’). L’EF Montcada ha retallat distàncies gràcies a una acció de Nerea Talavera (61’), però ha tornat a encaixar un quart gol al 70’ que ha estat definitiu. Després d’aquesta derrota, la quarta de la temporada, les montcadenques baixen a la cinquena posició del grup 3r de Primera Catalana amb 18 punts i es veuen superades per l’UE Cabanes, que, amb un partit menys, suma un punt més.