L’EF Montcada sentencia el Soses a la primera part

Les locals han superat el rival per 4-1

L’equip femení de l’EF Montcada ha confirmat la seva ratxa ascendent de joc i resultats amb un nou triomf. Les noies d’Antonio Moya han guanyat el Soses Femení per 4-1. Al minut 15, el rival s’ha avançat en el marcador però, cinc minuts més tard, Pili ha neutralitzat l’avantatge visitant amb un golàs des de fora de l’àrea que ha entrat per l’escaire de la porteria. Les montcadenques estaven en ratxa i, abans del descans, han sentenciat el matx amb tres gols més. Nerea ha marcat en aprofitar un refús, Regina ha transformat un penal i Roni ha culminat una contra. La segona part ha estat simplement un tràmit, aprofitant Moya per donar minuts a les jugadores no tan habituals a l’onze titular. “Hem acabat l’any molt bé, estic content”, ha indicat el tècnic.