L’EF Montcada suma la seva quarta victòria contra l’UE La Pera (6-3)

Ainara Talavera, amb un hat-trick, ha estat la gran protagonista del partit

El sènior femení de l’EF Montcada es manté invicte al grup 3r de Primera Catalana i ha sumat aquest matí la seva quarta victòria en quatre partits. Després de dues setmanes de descans, l’equip d’Antoni Moya ha reprès la competició amb un nou triomf contra l’UE La Pera (6-3). El partit s’ha posat de cara a la mitja hora de joc amb tres gols de les montcadenques aconseguits per Ainara Talavera (8’), Nerea Talavera (16’) i Sandra de la Cruz (29’). La victòria semblava fàcil, però les gironines han retallat distàncies abans del descans amb dos gols en els minuts 34 i 35. La segona part no ha començat bé i l’UE La Pera ha aconseguit l’empat amb un gol al 53’. Afortunadament, Ainara Talavera només ha trigat un minut en tornar a posar l’EF Montcada per davant el marcador i la victòria s’ha confirmat amb dos gols més de Lorena Arnalot (65’) i Ainara Talavera (87’).