Maneta de l’EF Montcada a l’At. Banyoles (5-1)

Sandra de la Cruz (2), Regina Lorenzo, Mari Carmen Ruiz i Maria del Mar Fargas han fet els gols de les montcadenques

Victòria còmoda de l'EF Montcada contra el Banyoles
Rafa Jiménez

El sènior femení de l’EF Montcada ha aconseguit una còmoda victòria aquest diumenge a l’estadi de Can Sant Joan contra l’At. Banyoles (5-1). Tot i només disposar de 13 jugadores a causa de les lesions (Lorena Arnalot i Laura Bujalance) i les sancions (Anna Escudero i Nerea i Ainara Talavera), l’equip d’Antonio Moya ha controlat completament el partit i a la primera meitat ja guanyava amb un 2-0 gràcies als gols de Sandra de la Cruz (9’) i Regina Lorenzo (41’). A la segona part, les montcadenques han dominat la pilota, però els gols no han arribat fins als últims 20 minuts quan ha arribat dos gols més aconseguits per Sandra de la Cruz (73’) i Maria Carmen Ruiz (75’). El Banyoles ha fet el gol de l’honor al minut 76, però un gol de Maria del Mar Fargas, al 77, han tancat definitivament el partit. “L’equip ha demostrat un gran compromís i ha treballat molt bé per superar totes les baixes”, ha comentat el tècnic, Antonio Moya.

Amb aquest victòria, l’EF Montcada puja a la tercera posició del grup 3r de Primera Catalana amb 31 punts i aprofita la derrota de l’UE Cabanes al camp del líder, l’UE Porqueres (1-0).