Montcada Aqua comença la modificació de la seva imatge corporativa

Tot i el canvi de concessió, un total de 22 treballadors han estat subrogats i segueixen a la plantilla

La sala de fitness de Montcada Aqua amb un canvi visible en els seus colors corporatius
Ajuntament de Montcada

A partir de l’1 d’agost, Montcada Aqua va iniciar una nova etapa de gestió indirecta de l’Ajuntament, després de 19 anys sota la direcció de l’empresa Geafe. El consistori va anunciar millores a l’equipament i una modificació en la imatge corporativa del complex.

Durant aquestes primeres setmanes d’agost, s’han anat executant els primers canvis de la imatge corporativa a Montcada Aqua. A l’interior del complex ja és evident els canvis de color al verd, tant a les escales de l’entrada, com a la zona de taquilles i les escales d’accés al pis superior. En les pròximes setmanes s’esperen més modificacions d’una manera progressiva, com un nou logo i una cartelleria unificada i renovada.

“Aquest canvi s’ha donat amb la voluntat d’oferir un millor servei, d’una manera més transparent i fiable. Això permetrà que l’equipament vagi creixent”, subratlla Carles Vilalta (PSC), regidor d’Esports, tot afegint que el seu objectiu és facilitar la pràctica esportiva dels usuaris. Tot i els canvis a l’equipament, el centre continua funcionant amb normalitat i amb els mateixos preus que anteriorment.

Aquest canvi s’ha donat amb la voluntat d’oferir un millor servei, d’una manera més transparent i fiable. Això permetrà que l’equipament vagi creixent

Carles Vilalta (PSC), regidor d’Esports
Els treballs de pintura per la nova imatge corporativa ja són visibles a les escales de Montcada Aqua
Ajuntament de Montcada

Personal subrogat

Tot i el canvi de concessió del centre, una gran part dels treballadors de Montcada Aqua han estat subrogats i segueixen formant de la plantilla de l’equipament. El total d’empleats són 22: d’esports i administració 17, de neteja 3 i de manteniment 2.

Seccions:
Etiquetes:

Una resposta a “Montcada Aqua comença la modificació de la seva imatge corporativa”

  1. Primer dia de gestion Y nos roban en el vestuario reventando las taquillas y los socios afectados ni una sola disculpa ni tramitan el seguro ni compensación alguna así funciona la nueva gestión del ayuntamiento solo que llenarse los bolsillos

Deixa un comentari