Els usuaris opinen sobre el funcionament de la instal·lació

laveu.cat ha parlat amb diversos socis de Montcada Aqua per conèixer la seva opinió sobre la instal·lació i el seu funcionament

‘laveu.cat’ ha parlat amb diversos usuaris de Montcada Aqua per conèixer la seva opinió sobre el complex esportiu ubicat al Pla d’en Coll. L‘ampliació del nombre de monitors i de classes dirigides, així com la millora de la sala de fitnes, són algunes de demandes més proposades pels abonats. D’altra banda, alguns socis també proposen la reducció del preu o bé la possibilitat que existeixi una quota per a les persones que fan piscina i d’altra per a les que fan les activitats de la part del gimnàs. Pel que fa a l’estat de la instal·lació, coincideixen a destacar que l’equipament necessita un seguit d’intervencions perquè aviat complirà 20 anys i s’han fet pocs treballs de manteniment.

Etiquetes:

Una resposta a “Els usuaris opinen sobre el funcionament de la instal·lació”

  1. Una millora important i sostenible seria restaurar la instalació del aigua de les dutxes ja que és perd molta aigua intentant regular la intensidad de calenta i freda i no s’aconsegueix.
    l’altre millora seria insonoritzar les parets i finestres per evitar que les músiques de les activitats dirigides sonin al carrer i a les cases properes, ja que semble que hi hagi una discoteca al carrer molt molest per als veïns que ho hem de soportar cada dia i varies hores, fins el punt de no poder obrir les finestres.

Deixa un comentari