Vox Montcada denuncia als Mossos l’atac sofert a la Fira de Sant Jordi

Llencen un pot de pintura sobre la parada del partit causant lesions al número 2 de la candidatura

La pintura va fer malbé els exemplars del llibre que el partit promocionava
Vox Montcada

Vox Montcada denunciarà avui als Mossos d’Esquadra l’atac que va sofrir ahir la parada que el partit tenia instal·lada a la Fira de Sant Jordi. Segons ha explicat el responsable d’afiliació de la formació i número 2 de la candidatura a les properes eleccions municipals, Einstein Acebo, cap a les 16.30h, una dotzena d’encaputxats es van apropar a la parada i va llançar un pot de pintura vermella que va impactar contra els llibres que hi havia exposats i els membres del partit. Acebo ha assenyalat que el grup va intentar reduir el candidat, Santiago Hernández, causant-li contusions i que ell va haver de ser atès a la Vall d’Hebron per lesions oculars causades per la pintura.

Els número 1 i 2 de la candidatura de Vox Montcada, Santiago Hernández i Einstein Acebo, després de l’atac a la parada amb pintura vermella
Vox Montcada

Vox atribueix l’atac al grup antifeixista del municipi al que també acusa d’haver omplert de pegatines la parada del partit. A la tarda, en el moment en què es va produir l’incident, estava previst que hi signés llibres Iván Vélez, autor de ‘Reconquista, la reconstrucción de España’. “El que ha passat és intolerable, propi de formes totalitàries; la democràcia i la llibertat que tant reclamen aquests grups s’han de defensar a les urnes”, ha manifestat Acebo. Vox ha agraït les mostres de suport rebudes després de l’atac i ha lamentat els danys que també va sofrir la parada que es trobava al costat de la del partit.

Deixa un comentari