Malestar a Terra Nostra

Veïns dels carrers Antoni Pujades i Montsant es queixen de les molèsties que els hi causa la pacificació de l’avinguda Terra Nostra

Som un grup de veïnes que vivim als carrers Antoni Pujades i Montsant de Terra Nostra i volem fer arribar al govern municipal el nostre neguit mitjançant aquesta carta, ja que per altres vies no hem aconseguit ser escoltades. Des que es va fer la pacificació de l’avinguda Terra Nostra patim un deteriorament de la nostra qualitat de vida per causes diverses. L’increment de la circulació, amb el pas diari de 2.750 vehicles els dies feiners ha empitjorat l’estat de l’asfaltatge que ja estava esquerdat i esmicolat. Derivat d’això, ha augmentat la contaminació acústica i de l’aire.
Els vehicles passen a una velocitat mitjana de 50 km quan el límit són 30 i malgrat que hi ha un parc al costat, com el de Ca n’Oller. D’altra banda, el pas de camions està provocant problemes arquitectònics als habitatges, amb esquerdes a les parets.
Mitjançant l’AV, hem fet arribar a l’Ajuntament un centenar de signatures dels residents exposant la situació i demanant ser escoltats i no hem aconseguit cap resposta determinant. Agrairíem que se’ns tingués en compte i poder reunir-nos amb l’alcalde per veure les solucions als nostres problemes sense perjudicar ningú.

Deixa un comentari