Això no és un adéu, és un fins ben aviat

S’apunta a una hipotètica entrada del PP al govern a partir de les eleccions del 23 de juliol.

Laura Campos, portaveu municipal d'ECP a Montcada i Reixac

Vam entrar a governar després de 16 anys de gestió sociovergent opaca i amb casos de corrupció. De forma de governar irresponsable, amb mala praxis urbanística i econòmica i això va fer que haguéssim d’assumir el pagament de 20 milions d’euros en concepte d’expropiacions. Hem estat 8 anys posant Montcada i Reixac al dia i hem recuperat la solvència, hem reduït l’endeutament i hem pagat als particulars per les expropiacions de zones verdes. I tot això ho hem fet sense tocar ni un sol servei a la ciutadania.

ECP hem intentat donar continuïtat al que ha estat un govern de coalició fins avui, perquè som la garantia d’un govern estable, fort i amb experiència per encarar reptes de futur per als propers anys, però ara Montcada té un govern en minoria i feble. S’apunta, però, a una hipotètica entrada del PP al govern a partir de les eleccions del 23 de juliol. Si això es confirma, com explicaran als votants socialistes un pacte amb la dreta? D’altra banda, no ens sorprendria, perquè quan el PSC a Montcada pot triar companys de viatge, sempre tria la dreta. Així que estarem a l’ oposició, amb el cap ben alt, orgullosos de la feina feta.

Serem una oposició forta, rigorosa, contundent. Gràcies per aquests 8 anys d’aprenentatges, perdó pels errors comesos. Seguirem com sempre fidels a la ciutadania de MiR. Tenim la ferma voluntat de ser l’alternativa, així que quedi clar, això no és un adéu, és un “fins ben aviat”.

Deixa un comentari