Un adeu ple d’agraïments després d’una experiència molt satisfactòria

Els edils que deixen la corporació coincideixen a sentir-se honrats d’haver estat càrrecs públics

Els regidors sortints del Ple municipal que van intervenir a la sessió de comiat van coincidir a expressar la seva satisfacció per l’oportunitat d’haver estat càrrecs públics durant els darrers quatre anys i la bona relació viscuda entre tots els grups polítics. L’alcaldessa en funcions, Laura Campos (ECP), els va agrair la implicació personal i el compromís per treballar per Montcada i Reixac tot valorant el que significa ser representant municipal.

“La política que es fa a l’Ajuntament és la de la concreció, la més propera a la ciutadania; a mi és la que més m’agrada i espero que vosaltres també hàgiu gaudit de l’experiència”, va dir l’edil, amb un missatge també amb to de comiat tenint en compte que Campos no ha guanyat l’Alcaldia i que ahir era l’últim dia que presidia el Ple abans de la sessió d’investidura d’aquest dissabte, en què assumirà el càrrec Bartolo Egea (PSC).

La política que es fa a l’Ajuntament és la de la concreció, la més propera a la ciutadania; a mi és la que més m’agrada i espero que vosaltres també hàgiu gaudit de l’experiència

Laura Campos, alcaldessa en funcions

Per part de l’equip de govern, en el seu adeu a la corporació, José Domínguez (ECP) va agrair el suport rebut del seu grup durant aquest mandat per fer front a una circumstància familiar greu, així com el treball dels membres del departament que ha tingut a càrrec seu, Llicències, Activitats i Qualitat Ambiental. L’altra companya dels comuns que també marxa, Eva Manzano, va preferir no intervenir.

M. Rosa Borràs (ERC), qui ha estat responsable de Cultura i Patrimoni, també va elogiar la tasca del seu equip tècnic i les sinergies creades entre els dos grups en el govern –ECP i ERC. El seu company de sigles, Jaume Teixidó, va qualificar d’honor haver tingut l’oportunitat de ser regidor i d’haver estat al davant de Desenvolupament Econòmic.

Els regidors sortints marxen satisfets de l’experiència viscuda, del bon clima existent entre els grups i agraint als treballadors municipals la seva tasca

Pel que fa a l’oposició, va intervenir Andreu Iruela, portaveu del PSC, per agrair la tasca dels regidors sortints del seu grup –Inés Fernández i José M. Pérez– així com de la resta, en general. Els tres regidors de Cs, grup que ja no tindrà representació al proper Ple, també van voler acomiadar-se del Ple.

Juan Romero va fer un extens discurs tot repassant la gestió feta pel govern i els projectes pendents, que va deixar en mans del nou executiu. Ana Pellicer va voler fer constar la predisposició del seu grup, tot i estar a l’oposició, per afrontar la resolució dels problemes del municipi i Angelina del Pino, l’alcaldable del partit a les eleccions, va fer la intervenció més emotiva, agraint les mostres de suport rebudes després que la formació hagi quedat fora del Ple.

Deixa un comentari