Manca de rumb i de projecte de ciutat

Ens trobem davant d’una proposta d’ordenances fiscals per al 2024 del tot inacceptable, amb un increment de la taxa de residus del 105% per a la ciutadania i d’un 250% per al comerç

Gerard Garrido, regidor d'Esquerra Republicana

Ens trobem davant d’una proposta d’ordenances fiscals per al 2024 del tot inacceptable, amb un increment de la taxa de residus del 105% per a la ciutadania i d’un 250% per al comerç.
Una proposta que mostra un símptoma més, de la manca de rumb i de projecte de ciutat que té l’actual govern per a Montcada. Una manca de gestió i de capacitat és el que s’ha vist en aquesta proposta, amb falta de transparència davant de la ciutadania i dels comerciants, que ha portat a més de 200 persones a concentrar-se davant de la Casa de la Vila el mateix dia del Ple extraordinari.

Un gerent amb un sou desproporcionat –aprovat pel govern a l’últim Ple ordinari– no ha de ser qui supleixi aquesta manca de rumb, de gestió, de capacitat i de projecte de ciutat. Els polítics que assumeixen responsabilitats han d’estar preparats per poder fer front a aquesta tipologia de reptes i a les problemàtiques i oportunitats que té Montcada i Reixac. D’aquí poc, s’ha d’aprovar un nou pressupost i amb aquesta proposta d’ordenances creiem i intuïm que vindrà acompanyat de retallades, perquè els números no quadren.

Tenim reptes importants com a ciutat, com per exemple el soterrament de l’R2, i cal un lideratge polític clar i ferm per aprofitar-los al màxim.

Deixa un comentari