Un pressupost insuficient

El regidor d’ERC, Gerard Garrido, critica l’actual projecte econòmic municipal i el titlla de manca de responsabilitat política

Gerard Garrido, regidor d'Esquerra Republicana

Montcada necessita lideratge i projecte de ciutat per fer front als reptes, les problemàtiques i les oportunitats que es plantegin, i, malauradament, avui dia, l’actual alcalde i equip de govern no compleixen amb aquestes característiques. El pressupost és un clar exemple de la manca de responsabilitat política sobre la distribució dels recursos públics, amb clares retallades en diversos serveis, com també una important reducció en les inversions destinades al municipi.

Aquestes retallades es veuen de forma evident amb la reducció en 110.000 € de les beques d’escolarització i menjador i en 10.000 € la partida destinada al servei de normalització lingüística. D’altra banda, on són els recursos destinats a l’adquisició d’habitatge, l’estalvi energètic o els parcs infantils? Doncs, aquest govern (PSC-PP-Vivim) ha reduït en 500.000 € les inversions que s’hi destinaven fins ara. Altrament, l’any 2024, hi haurà un increment en el preu de la piscina d’estiu i dels casals esportius que, en cap moment, han estat anunciades a la ciutadania.

Creiem que la població de Montcada mereix un pressupost que satisfaci les seves necessitats i ajudi les famílies més vulnerables, així com que inclogui les inversions necessàries per avançar com a ciutat i, malauradament, aquest pressupost no ho compleix.

Deixa un comentari