Cal lideratge per transformar Montcada i Reixac

El portaveu d’ERC reivindica un govern municipal que lideri amb visió estratègica

Jordi Sánchez, portaveu municipal d'ERC

Montcada té en marxa projectes estratègics realment transformadors, aconseguits amb anys de feina i lideratge conscient. El soterrament de l’R2 n’és un exemple. Amb l’inici de les obres, arriba a una fita important per la seva cohesió social i territorial de la ciutat, i també per a la millora del servei i la seguretat en les infraestructures de mobilitat.

El desdoblament de l’R3 també és necessari i inajornable a Montcada, i per això suposa de millora en el servei i en la cohesió a Mas Rampinyo.

La defensa del patrimoni cultural i arquitectònic, amb les obres de la Casa Larratea i el Rec Comtal, la remodelació de l’Hotel d’Entitats de Can Sant Joan, les inversions que s’estan executant en equipaments educatius o la dignificació dels barris, estenent l’èxit assolit amb Gallecs a la resta de barris amb dèficits urbanístics, són fites realment transformadores que cal continuar i consolidar.

Les obres, començant per les del soterrament, suposaran un trasbals al centre de Montcada. Adif ja ha ocupat temporalment la meitat del solar de la Valentine. A què esperem per fer el mateix com a Ajuntament, i mirar de pal·liar unes afectacions que en mobilitat i aparcament seran enormes?

Per això, cal un govern que lideri amb visió estratègica. Esquerra ajudarà, però també ho exigirem. No s’hi val delegar la gestió de la ciutat en un gerent perquè el govern pugui dedicar-se únicament a fer de comissió de festes.

Deixa un comentari