Llibertat i justícia social per construir república des de Montcada

Qui vulgui tornar a posar els interessos personals per sobre dels interessos municipals, ens trobarà de front amb tota la força que serem capaços de fer des d’una oposició preparada i rigorosa

Jordi Sánchez, portaveu municipal d'ERC

Des d’ERC volem agrair els 2.380 montcadencs i montcadenques que ens han donat suport en les eleccions municipals i ens permeten mantenir un percentatge de vot proper als millors resultats històrics del 2019. Vull donar la benvinguda a la Judit i la Laura com a noves regidores junt amb en Gerard, i agrair la feina i la qualitat humana i professional de la Maria Rosa, en Jaume i en Salva. I recordar, com sempre, la Montse Ribera.
Podem estar orgullosos de la feina feta aquests vuit anys d’assumir responsabilitats de govern, que ens deixen una formació amb experiència, compromís i responsabilitat per posar-nos al servei de Montcada. Vuit anys on deixem un municipi i un Ajuntament millor. ERC seguirà treballant per fer avançar Montcada. Qui ho faci amb rigor, compromís i lleialtat ens trobarà al seu costat. Qui vulgui tornar a posar els interessos personals per sobre dels interessos municipals, ens trobarà de front amb tota la força que serem capaços de fer des d’una oposició preparada i rigorosa. No serem la crossa de ningú. Treballarem allà on siguem per fer que Montcada no torni enrere. I no defallirem. També des del carrer, des dels moviments socials, des de la gent lliure i solidària que vol un municipi millor. Amb els valors de la llibertat i la justícia social, construint república des del municipalisme. Per Montcada i per la República Catalana.

Deixa un comentari