El CH La Salle derrota l’OAR Gràcia (36-33) i acaba la lliga en una històrica tercera posició

Ha guanyat l’últim partit a casa i ha aprofitat la derrota del Joventut Handbol Mataró a Gavà

El sènior masculí del CH La  Salle ha finalitzat la lliga a la tercera posició al grup D de la Primera Estatal gràcies a la seva victòria a l’última jornada al pavelló Miquel Poblet contra l’OAR Gràcia (36-33). Aquest triomf, afegit a la derrota del Joventut Handbol Mataró a la pista de l’Handbol Gavà (34-30), ha permès que l’equip de Jaume Puig acabi en una històrica tercera posició amb 47 punts i un balanç de 21 victòries, 5 empats i 4 derrotes. Al seu últim partit, el CH La Salle, que al descans perdia 15-17, ha millorat en defensa i en atac a la segona part per sumar dos punts més i finalitzar invicte com a local una temporada històrica. BM Granollers B ha guanyat la lliga amb 51 punts i disputarà les fases d’ascens juntament amb el Sant Martí Adrianenc. El d’avui ha estat l’últim partit de la temporada per als lassal·lians que han decidit no disputar la Copa Catalana després d’un any molt exigent físicament.