Ja es coneixen les empreses guanyadores dels serveis de neteja, manteniment i personal de Montcada Aqua

Net Express, Servei d’Ensenyament i Assessorament Esportiu i Constraula Enginyeria i Obres obtenen les millors puntuacions. A partir de l’1 d’agost, l’Ajuntament assumirà la gestió directa de l’equipament

Usuaris de Montcada Aqua, a la piscina exterior
Laura Grau

L’Ajuntament ha donat a conèixer a través del seu Portal de transparència les tres empreses que han guanyat el concurs dels nous contractes per als serveis de neteja, manteniment i administració i monitoratge de Montcada Aqua que entraran en vigor l’1 d’agost, data en què el consistori assumirà la gestió directa del complex esportiu després de la rescissió, vuit anys abans del previst, de l’adjudicació a Geafe, que ha dirigit l’equipament des de l’obertura, el 2004.

Guanyadores

Net Express ha aconseguit la millor puntuació per dur a terme la neteja de la instal·lació, per un preu de 248.000 euros, corresponent a la suma dels dos anys de durada del contracte. D’altra banda, Servei d’Ensenyament i Assessorament Esportiu ha estat la millor posicionada per assumir la gestió del personal, per valor d’1.091.980 euros en dos anys, mentre que Constraula Enginyeria i Obres s’ha adjudicat el servei de manteniment, per un preu anual de 223.629 euros corresponent als treballs preventius i un import de 248.255 cada any per als correctius, que s’executarà en funció de les necessitats.

Tràmits pendents

Els nous contractes es podran signar a partir del 18 de juliol, data en què roman obert el termini d’interposició de recurs especial davant el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic. Fonts municipals han assegurat que tot estarà a punt perquè a partir de l’agost la gestió passi a mans del consistori. Respecte a la possibilitat que la instal·lació tanqui a l’estiu per fer treballs de millora, aquestes mateixes fonts han confirmat que continuarà oberta amb normalitat. Els usuaris de Montcada Aqua han rebut una carta de Geafe on se’ls comunica que a partir d’agost serà l’Ajuntament qui gestionarà les seves dades, les quotes i les comunicacions.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari