Laura Campos deixarà de ser alcaldessa aquest dissabte

L’edil no ha aconseguit sumar els suports necessaris per arribar a la majoria absoluta

Laura Campos va arribar a l'Alcaldia l'any 2015
Mario Manzano

Laura Campos (ECP), alcaldessa del municipi des del 2015, no podrà revalidar el càrrec aquest dissabte després de no haver aconseguit sumar els vots necessaris per arribar a la majoria absoluta, cosa que permetrà aconseguir l’Alcaldia al candidat de la llista més votada, Bartolo Egea.

Campos, de 45 anys, ha estat la líder del govern des del 2015. Durant el primer mandat, va governar en minoria, com a cap de llista d’ICV-EUiA i en coalició amb ERC i Círculo Montcada, i en aquest segon mandat, només amb ERC i tenint majoria absoluta. En els darrers comicis, tant els comuns com els republicans han perdut suports passant de set a cinc regidors –ECP– i de cinc a quatre, ERC.

La voluntat de l’alcaldessa en funcions era arribar a consensos amb alguna de les forces de l’oposició, però les negociacions fetes durant aquests dies no han donat els seus fruits. Vivimir ha apostat pel PSC mentre que el PP no s’ha posicionat, però tot sembla indicar que no està predisposat a garantir la continuïtat de l’actual executiu.

Deixa un comentari