Laura Campos lidera la llista comarcal dels Comuns a les eleccions autonòmiques

L’edil serà la número 8 per Barcelona de la candidatura que lidera Jéssica Albiach

Laura Campos, al centre de la imatge, va ser l'encarregada de presentar Albiach com a candidata a la Generalitat el passat 20 de març, al municipi

L’ex alcaldessa de Montcada i Reixac (2015-2023) i actual cap de l’oposició al consistori, Laura Campos, encapçalarà la llista dels Comuns del Vallès Occidental a les eleccions autonòmiques del pròxim 12 de maig que compta amb 11 representants. L’edil serà la número 8 per Barcelona de la candidatura que lidera Jéssica Albiach qui justament es va presentar a la cursa electoral el passat 20 de març, al municipi. La llista comarcal ha estat aprovada amb un 80% dels vots a favor al Consell Nacional celebrat el 26 de març.

Per a mi és honor que Jéssica Albiach compti amb mi; crec que és una bona oportunitat per fer arribar les demandes del nostre municipi i de la resta de la comarca al Parlament

Laura Campos

“Per a mi és honor que Jéssica Albiach compti amb mi; crec que és una bona oportunitat per fer arribar les demandes del nostre municipi i de la resta de la comarca al Parlament”, ha manifestat Campos, tot afegint “assumeixo aquesta responsabilitat amb il·lusió i amb la motivació d’obtenir un aprenentatge personal de cara a treballar per recuperar l’Alcaldia el 2027“.

L’edil ha deixat clar que, en cas d’arribar a ser diputada, la seva intenció és mantenir l’acta de regidora i seguir vinculada al consistori.

Deixa un comentari