Les obres en marxa a Terra Nostra s’acabaran d’enllestir el 6 de febrer

L’Ajuntament informa de les actuacions pendents mentre el PP critica novament el projecte

L'espai que hi ha entre l'antiga vorera i els vehicles quedarà separat per pilones per a l'ús dels vianants
Pilar Abián

Si bé el trànsit a l’avinguda Terra Nostra ja s’ha obert al públic, les actuacions que es van iniciar a mitjan de gener encara s’allargaran fins al 6 de febrer. Segons ha informat l’Ajuntament, durant tota la propera setmana no es podrà caminar per la vorera de la banda que toca a la via del tren perquè es faran les tasques de pintar i col·locar pilones. Per aquest motiu, tampoc estarà permès l’estacionament de vehicles en tota l’avinguda.

L’arranjament del camí de terra que hi ha al costat de la riera de Sant Cugat s’executarà també la setmana entrant i es calcula que els treballs duraran dos dies. Pel que fa al semàfor del carrer Montsant que connecta amb l’N-150, es regularà la seva durada un cop finalitzin les obres i es pugui valorar el funcionament més adient amb l’objectiu de minimitzar les afectacions. A l’entorn de l’escola Mitja Costa també està previst instal·lar un semàfor per regular el pas de l’autobús sota la via del tren.

El camí de terra paral·lel a la riera de Sant Cugat s’arrenjarà la setmana vinent en el decurs de dos dies

Pel que fa al transport públic, l’autobús 155 començarà a fer dilluns el nou recorregut pel barri amb un total de set parades, cinc de les quals són noves.

Nova crítica del PP

El president del PP a Montcada i Reixac, David Zambrana, ha criticat amb duresa el govern municipal per les obres de reordenació del trànsit tant a l’avinguda Terra Nostra com als carrers Montsant i Priorat que qualifica de nyap monumental. Zambrana ha carregat contra l’ampliació de la vorera –feta amb urbanisme tàctic i no amb obra– i separada amb pilones del vial.

El president dels populars, molt crític amb l’actuació, ha qualificat les obres de ‘nyap monumental’

El PP també considera que el nou traçat de l’avinguda, en ziga-zaga, està ple d’obstacles i vaticina que la nova regulació davant de l’escola Mitja Costa provocarà el caos circulatori en hores punta.

Deixa un comentari