Adif finalitza les obres a l’entorn escolar de Font Freda

S’ha millorat del mur i les voreres del pàrquing i l’accés antic a l’escola bressol

Les obres han permès millorar la il·luminació i la creació d'una zona enjardinada
Premsa Ajuntament

La zona educativa Font Freda –que engloba el centre de primària i l’escola bressol– presenta un aspecte renovat després que Adif hagi finalitzat les obres d’urbanització de l’entorn, que arrosegaven la provisionalitat arran la construcció de la línia d’alta velocitat ferroviària.

Els treballs han consistit en la millora del mur i les voreres del pàrquing i de l’acondicionament de l’accés antic a l’escola bressol, on s’ha instal·lat una nova porta d’entrada i una altra zona d’estacionament. Les obres també han permès millorar la il·luminació amb la instal·lació de llums led i una zona enjardinada.

El president de l’Àrea Territorial i Mobilitat, Andreu Iruela (PSC), s’ha mostrat satisfet perquè després de diversos mesos de reclamacions a Adif, per fi s’ha pogut restaurar i millorar la funcionalitat i la seguretat de l’entorn escolar”.

Aquesta actuació s’ha realitzat en el marc del contracte que Adif va adjudicar al juny de 2021 a l’empresa Levantina de Ingeniería y Construcción per realitzar millores a diversos punts de la Línia d’Alta Velocitat (LAV) Madrid-Barcelona-França i ha tingut un cost de 4 milions d’euros.

Deixa un comentari