Espais de formació i reflexió dirigits a famílies amb fills i filles en edat escolar

De novembre a gener hi haurà quatre tallers sobre corresponsabilitat, gestió emocional, assetjament escolar i acompanyament a la sexualitat

Una de les sessions es dedica a acompanyar les famílies en la descoberta de la sexualitat a l'adolescència
Despijove

La Regidoria d’Educació ofereix quatre tallers, adreçat a tota la ciutadania i especialment a famílies amb fills i filles en edat escolar, espais de formació i reflexió sobre diferents àmbits, que es faran del novembre de 2022 al gener del 2023. Els temes triats a les xerrades han sorgit d’una enquesta feta a les AFA i AMPA del municipi la  primavera passada, en la qual mostraven les seves necessitats formatives.

La primera sessió serà el pròxim dimarts, 22 de novembre, amb un taller de corresponsabilitat en l’àmbit familiar i la vida comunitària, que es farà a la Casa de la Vila, de 17 a 19 h. Les inscripcions s’han de fer al correu electrònic [email protected] o bé al telèfon 935 726 474. Aquesta activitat també forma part del programa del Dia Internacional contra la Violència vers les dones 2022 que organitza el Consell de Dones de Montcada i Reixac.

Altres propostes

El taller sobre gestió emocional tindrà lloc el 28 de novembre, a l’escola Font Freda, de 16.30 a 18 h. La data límit d’inscripció serà el dia 23 i cal apuntar-se a l’adreça: bit.ly/formaciogestioemocional. El 13 de desembre hi haurà un taller sobre assetjament escolar en l’adolescència, a l’Institut Montserrat Miró, de 18 a 20 h. Les inscripcions, fins al 7 de desembre, s’han de fer a bit.ly/assetjamentescolarmiro. El darrer taller d’aquest cicle serà el 18 de gener, amb una sessió sobre acompanyament a la sexualitat, que es farà a la Casa de la Vila, de 18 a 20 h. La data límit per fer la inscripció serà el 12 de gener, a bit-ly/formaciosexualitat. Per a les quatre formacions s’habilita un servei de canguratge que s’ha de sol·licitar en el moment de fer la inscripció.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari