Sin teta hay paraíso fa una crida per exhaurir les inscripcions a la Pink Run

L’entitat amplia el termini fins al 8 d’octubre per intentar completar les 2.000 places

La Pink Run MiR s'ha convertit en un dels esdeveniments més multitudinaris del municipi
Arxiu/ Sílvia Alquézar

L’entitat Sin teta hay paraíso demana la col·laboració de la ciutadania per penjar el cartell d’inscripcions exhaurides a la sisena edició de la Pink Run, la cursa-caminada per a la investigació del càncer de mama que enguany es disputarà el 22 d’octubre. “Fins ara, hi ha un miler de persones apuntades, però ens agradaria completar totes les places perquè això significa que l’aportació que farem a l’Institut Oncològic de la Vall d’Hebron serà més gran que la de l’any passat”, ha comentat Manu Muñoz, presidenta de l’associació, qui ha anunciat que el termini d’inscripció s’ha ampliat fins al 8 d’octubre amb la idea de complir l’objectiu de les 2.000 inscripcions. A la cursa del 2022, la Pink Run va recollir 18.000 euros i va comptar amb la participació de 1.700 persones.

Fins ara, hi ha un miler de persones apuntades, però ens agradaria completar totes les places perquè això significa que l’aportació que farem a l’Institut Oncològic de la Vall d’Hebron serà més gran que la de l’any passat

Manu Muñoz, presidenta de Sin teta hay paraíso

La prova començarà a les 10h i es desenvoluparà per un circuit de 3 km pel Pla d’en Coll, amb l’arribada i la sortida davant del pavelló Miquel Poblet. Com cada any, hi haurà diferents activitats per amenitzar la matinal solidària com zumba amb Jesús Claramón, Andi Tijant i Ángel Peramos, bachata a càrrec de Montcada Baila, una actuació de ballarins de l’escola Gris Dance, una exhibició de jumps, a més de l’estand de perruqueria on es faran tallades de cabells solidàries i servei de bar amb esmorzars també solidaris amb els establiments Spiritt Coffee i Bar Manhattan.

Les persones interessades es poden inscriure a través del web de la prova. L’organització vol arribar aquest any a les 2.000 inscripcions.

Deixa un comentari