Sin teta hay paraíso organitza aquest dissabte la primera edició del torneig Pink Pàdel MiR

Tindrà lloc a les instal·lacions del Club Pàdel MiR amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació del càncer de mama

El torneig solidari al Club Pàdel MiR s'allargarà durant tot el dia de dissabte
Sílvia Alquézar

L’entitat Sin teta hay paraíso organitza aquest dissabte la primera edició del torneig Pink Pàdel MiR, que es disputarà al club de Pàdel de Montcada, ubicat al costat de la carretera de la Roca. L’objectiu és recaptar fons per a l’organització de la pròxima edició de la cursa-caminada Pink Run MiR, que tindrà lloc el 22 d’octubre.

“Al llarg de l’any fem altres iniciatives per cobrir les despeses de la cursa i així poder destinar tota la recaptació als projectes de la Vall d’Hebron sobre la investigació del càncer de mama“, ha explicat Manu Muñoz, de Sin teta, qui ha avançat que enguany volen arribar a les 2.000 inscripcions. A l’edició de l’any passat, la Pink Run va recollir 18.000 euros i va comptar amb la participació de 1.700 persones.

Al llarg de l’any fem altres iniciatives per cobrir les despeses de la cursa i així poder destinar tota la recaptació als projectes de la Vall d’Hebron sobre la investigació del càncer de mama

Manu Muñoz, de Sin teta hay paraíso

Activitats

Hi participaran un total de 73 parelles, que competiran a partir de les 9h. També hi haurà altres propostes com una fira amb paradetes i serveis, l’actuació musical del duet Borja i Àlex, una màsterclass sobre exercicis de relaxació a càrrec d’Olga Beato de l’Espai Tai-Chí i una sessió de zumba amb Jesús Claramón, de Montcada Aqua.

Deixa un comentari