Últimes 48 hores per provar les 21 delícies del Ral·li de Tapes

Del 20 al 27 d’octubre, bars i restaurants ofereixen les millors tapes, al millor preu

Un Pulled Pork Festivaler, un pintxo d’entranya argentina amb salsa tximitxurri o unes braves especiades amb toc d’allioli són algunes de propostes que 21 bars i restaurants ofereixen per degustar a un bon preu al Ral·li de tapes, una iniciativa que la Regidoria de Comerç ha impulsat per primer any per redescobrir l’hostaleria, els dies previs a la celebració de les fires gastronòmiques i de l’automòbil aquest cap de setmana. Fins a aquest divendres la ciutadania té l’oportunitat de tastar les diferents tapes per un preu assequible.

Lluïsa Garriga del bar Festival de Mas Duran, amb el seu pulled pork Lluís Maldonado

Lluïsa, Albert i Janina són alguns dels restauradors que participen en aquesta primera edició. Els tres han decidit prendre part al Ral·li per col·laborar en la dinamització de l’hostaleria local. També participaran en la Mostra Gastronòmica d’aquest cap de setmana. La iniciativa s’ha estès a establiments de tots els barris del municipi.

Albert Riba del bar Alzina de Terra Nostra, amb el carnet del Ral·li i les seves patates braves Fotos: Lluís Maldonado

Lluïsa Garriga del bar Festival de Mas Duran ofereix un pulled pork cuinat amb ceba i a baixa temperatura. “És el nostre plat estrella dels caps de setmana”, assegura. El pintxo d’entranya argentina amb salsa tximitxurri és la tapa que ha triat Janina Cabrera del Bruns restaurant del carrer Clavell, “la carn a la brasa és la nostra especialitat“, explica. L’Albert Riba del bar Alzina de Terra Nostra ha apostat per combinar una ració de braves especiades amb un toc d’allioli amb una cervesa, per 4 euros. “Ja he decidit que la tapa s’incorpori a la carta habitual”, afirma.

Els propietaris del Bruns restaurant amb la tapa d’entranya argentina

Valoració positiva

La regidora de Comerç, Dámaris Sánchez (PSC), s’ha mostrat satisfeta per la bona acollida d’aquesta primera edició. “Una setmana se m’ha fet curta, mirarem d’ampliar a un mes de cara a l’any vinent”, opina, mentre anima la ciutadania a gaudir del ral·li en aquest tram final de 48 hores, abans que finalitzi, divendres a la nit.

La participació consisteix a demanar una tapa en un dels establiments participants. L’Ajuntament ha facilitat a la ciutadania un carnet, amb imatges de les tapes que ofereix cada establiment i qui vagi omplint els segells amb la votació per cada tapa, podrà optar al premi de circular en un vehicle clàssic durant la fira de l’automòbil que se celebra aquest dissabte.

Deixa un comentari