Vestits Vermells reprèn la campanya contra els feminicidis

El 20 d’abril es farà a la plaça de l’Església la presentació de les accions previstes

La campanya de l'any passat va culminar amb una penjada col·lectiva de vestits a la plaça de l'Església coincidint amb el 25N
Arxiu/ Pilar Abián

Ahir a la tarda, el mateix dia en què Catalunya es llevava sacsejada per un nou crim masclista i vicari, amb l’assassinat d’una dona i els seus fills de vuit anys a mans del pare, al Prat de Llobregat, Vestits Vermells anunciava l’inici de la segona campanya en contra dels feminicidis. Després de l’èxit assolit l’any passat, amb la implicació de desenes d’entitats i particulars en la penjada de vestits als carrers per visibilitzar la xacra de les violències masclistes, el col·lectiu repetirà la iniciativa entre els mesos d’abril i juny i de setembre i novembre. Les associacions i particulars interessats a participar-hi es poden inscriure a través del perfil d’Instagram de l’entitat @vestitsvermells.

Un dels principals objectius de la campanya és aconseguir que les administracions destinin més recursos i eines de reparació per atendre les víctimes de violències masclistes

Delia Garcia, portaveu de Vestits Vermells

La campanya arrencarà oficialment el 20 d’abril, a la plaça de l’Església (11 h). A diferència de l’any passat, en què va ser el col·lectiu qui va penjar els vestits en record de les víctimes de feminicidis del primer trimestre de l’any, en aquesta ocasió es demana la implicació de particulars.

La reunió informativa que es va fer per explicar la campanya va comptar amb una quarantena de participants
Pilar Abián

En la reunió informativa de presentació, a la qual van assistir una quarantena de persones, la portaveu de Vestits Vermells, Delia García, va explicar que altres municipis també s’afegiran a la campanya i que “un dels principals objectius d’aquesta és aconseguir que les administracions destinin més recursos i eines de reparació per atendre les víctimes de violències masclistes”.

Deixa un comentari