L’obra ‘Venècia Sottovoce’ recapta més de 1.200 euros en suport a Ponts per la Pau

L’actuació, organitzada per Montcada Solidària, ha estat a càrrec d’alumnes de segon curs de l’Institut del Teatre

L'actuació del quadre escènic ha estat força aplaudida pel públic
Daira Soler
Un dels actors participants a l'obra benèfica, Pau Herrero, a la imatge, és veí de Montcada i Reixac

‘Venècia Sottovoce’, una obra creada per alumnes de segon curs de l’Institut del Teatre, que s’ha representat aquest diumenge al parc de l’antiga cerveseria en benefici de Montcada Solidària, ha recaptat a través de taquilla inversa més de 1.200 euros. El públic, prop de 200 persones, s’ha mostrat entusiasmat amb la qualitat interpretativa del quadre escènic que ha fet el muntatge en el marc de l’assignatura dedicada a la Commedia dell’arte i sota la direcció del professor de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) Pepelú Guardiola.

L’actuació ha estat totalment altruista i els diners es destinaran íntegrament a Ponts per la Pau, ong que treballa per la protecció d’infants i dones a l’Afganistan. Representants de l’entitat, fundada per l’activista pels drets humans Nadia Ghulam, han estat presents a l’acte i han agraït personalment l’aportació feta pel públic.

Com a promotora de l’activitat, Montcada Solidària, ong local que col·labora amb projectes a l’Afganistan i Grècia, també ha expressat el seu agraïment als alumnes i al professorat de l’Institut del Teatre per la seva col·laboració desinteressada, així com a l’Ajuntament per la cessió de l’espai i de la infraestructura necessària per fer el muntatge.

Deixa un comentari