Un Grup Barna superior sorprèn la UB MiR al Miquel Poblet (63-76)

Els montcadencs, amb només vuit jugadors, van sumar la primera derrota a casa després de 16 victòries consecutives

Roger Gómez, en una acció del primer partit de lliga a casa contra el Sant Nicolau
Berta Barcons

Els d’Òscar Gallifa no van poder regalar ahir al públic local una nova victòria i van anar a remolc tot el partit contra el conjunt barceloní, que va dominar els 40 minuts de joc. La UB MiR va jugar només amb set jugadors de la plantilla més el reforç de Xavi Manzano del Sots25. “Les baixes van ser determinants en la primera derrota al Miquel Poblet després de 16 victòries consecutives“, ha expressat l’entrenador.

El primer quart va acabar amb un igualat 19-22, però en el segon, el Grup Barna van prèmer l’accelerador amb amb un parcial de 12-22, fins arribar al descans perdent ja de 31-44. Al tercer quart, l’UB MiR va retallar diferències fins a situar-se només a cinc punts, però l’encert amb els triples del rival va acabar trencant, novament, el partit.

A les baixes de Miquel Bachot, Álex Sacristán, Roger Aldean i Oriol Domènech es va sumar ahir la d‘Aitor Andrés. El jugador local millor valorat va ser Xavi Salat que va anotar tres triples. El tècnic confia anar recuperant efectius per tornar a ser competitius.