Còmoda victòria de l’EF Montcada al camp del Sant Julià de Vilatorta (0-3)

Pilar Pérez i Sandra de la Cruz, en dues ocasions, han fet els gols de l’equip d’Antonio Moya

S’han complert els pronòstics i el sènior femení de l’EF Montcada s’ha retrobat amb la victòria després de dues derrotes seguides al camp del penúltim, el CF Sant Julià de Vilatorta (0-3). Tot i afrontar el partit amb una gran quantitat de baixes, l’equip d’Antonio Moya ha controlat totalment el joc i s’ha avançat al quart d’hora de joc gràcies a una acció de Pilar Pérez. “Hem anat aquest partit amb només 14 jugadores i amb moltes baixes a la zona atacant. Per això hem optat per mantenir més la pilota i les noies han fet un gran treball en equip”, ha comentat Moya. Les montcadenques han tancat totalment el partit amb dos gols de Sandra de la Cruz als últims 10 minuts.