El CD Montcada empata al camp del Lloret (1-1) i encadena, per primera vegada, dues setmanes puntuant

Els verds no havien aconseguit cap empat a domicili ni havien sumat dues jornades seguides

Per primera vegada en tota la temporada, el CD Montcada ha empatat a fora de casa i, a més, encadena dues setmanes seguides puntuant. L’equip de José Luis García, que ja no té opcions per evitar el descens a Segona Catalana, ha empatat aques dissabte al camp del CF Lloret (1-1), repetint-se el resultat de la primera volta. Els gironins s’han avançat en el marcador al minut 14 amb un gol d’Àlex Ros. Després del descans, els verds sempre han estat ficats en el partit i han pogut marcar a 15 minuts del final gràcies a una acció d’Albert Jiménez. Després de l’empat a l’última jornada a l’estadi de la Ferreria contra l’UE Vic (2-2), és la primera vegada aquesta temporada que el CD Montcada puntua en dues setmanes seguides. Tot i l’empat a fora de casa, els verds segueixen cuers del grup 1r de Primera Catalana amb 10 punts.