El CD Montcada suma els tres punts del camp del cuer

Després d’una discreta primera meitat, els verds van guanyar el San Cristóbal gràcies a un gol de David Gascón al minut 61

El CD Montcada ha trencat la bona ratxa del cuer, el San Cristóbal, que havia aconseguit dues victòries seguides, i va tornar aquest diumenge de Terrassa amb els tres punts gràcies a un gol de David Gascón al minut 61. Després d’una primera meitat molt fluixa i amb poca intensidad, l’equip de Jordi Salvanyà va millorar a la segona fins a aconseguir el gol del triomf. "El partit va tenir dues cares. Podem treure conclusions negatives de la primera part i altres més positives de la segona", explica Salvanyà. Després d’aquest bon resultat, els verds es mantenen són novens a la part tranquil·la de la classificació amb 30 punts i obliden la derrota que van patir una setmana abans contra un efectiu Canyelles (1-3). "Si som coherents, hem de dir que l’equip es mereixia més la victòria contra el Canyelles que a Terrassa. Però el futbol és així de capritxós, i els gols són els que manen", comenta el tècnic. La propera setmana hi ha descans a la Primera Catalana a causa de la celebració de la festa de carnestoltes.

Fitxatge. El club ha incorportat el porter Sergio Rivademar (UE Sants, de Segona Catalana). Per motius personals, Jordi Bracons ha marxat per què  no podia compatibilitzar els seus estudis amb els entrenaments. Rivadavia ha estat suplent d’Adrià Buetas als dos últims partits.