El femení de l’EF Montcada torna a competir després de dues jornades de descans

L’equip d’Antonio Moya juga diumenge, a les 12h, contra l’UE La Pera a Can Sant Joan

El sènior femení de l’EF Montcada torna a competir aquest diumenge després de dues setmanes de descans a causa del calendari del grup 3r de Primera Catalana. Les montcadenques, que són les úniques que van guanyar els tres primers partits de la competició, rebran la visita de l’UE La Pera a partir de les 12h a l’estadi de Can Sant Joan. El conjunt gironí, que ha jugat quatre partits perquè va descansar la setmana passada, ocupa la penúltima posició amb 2 punts. Encara no coneix la victòria i a l’última jornada disputada va perdre al camp del Vic Riuprimer (4-2). L’equip d’Antonio Moya, amb dos partits menys que alguns dels seus rivals, és ara quart amb els seus 9 punts.