El sènior femení vermell goleja l’Òdena amb un 8 a 0

El rival, penúltim a la taula, només ha vingut amb nou jugadores

L'EF Montcada celebra un dels gols contra l'Òdena
Rafa Jiménez

Partit sense història el que s’ha jugat aquest migdia a l’estadi de Can Sant Joan entre el sènior femení de l’EF Montcada i l’Òdena. Les montcadenques han demostrat sobre el camp la seva superioritat a la classificació -s’enfrontaven les segones contra les penúltimes- i han guanyat amb un clar 8 a 0. Tot i que el rival s’ha presentat a Montcada i Reixac amb només nou jugadores, les noies d’Adriano Bujalance no ha fet una bona primera meitat. “No sé si ha estat la manca de motivació o la calor, però no me hem estat bé als primers 45 minuts”, comenta Adriano Bujalance. Tot i no jugar gaire bé, les montcadenques han marxat al descans guanyant amb un 2 a 0 gràcies als gols de Nerea Talavera i la capitana Regina Lorenzo, de penal.

A la segona meitat, l’Òdena ha baixat físicament i l’EF Montcada ha millorat el seu joc i la seva actitud fins a aconseguir sis gols més, materialitzats per Adriana Domínguez, ‘Ronnie’ (3), Regina, Morgan Jones i  Cristina Fuentes. Amb aquests tres punts, les vermelles continuen a la segona posició a manca de cinc jornades per al final de la lliga. “Ja signo arribar a l’últim partit al camp del  Sant Gabriel amb opcions de treure-li el lideratge”, explica Bujalance.