L’EF Montcada aconsegueix una fàcil victòria al camp del Mollerussa (1-7)

Carmen Yera ha estat la protagonista amb un hat-trick

El sènior femení de l’EF Montcada ha fet bo els pronòstics i ha conseguit una fàcil victòria al camp del cuer, el Mollerussa, amb un contundent 1 a 7. El partit s’ha posat ràpidament de cara per a les montcadenques que al minut 12 ja han fet el primer gol mitjançant Regina Lorenzo, de penal. Al descans, s’ha arribat amb un 1 a 3 favorable a l’equip d’Adriano Bujalance gràcies a dues accions de Carmen Yera (20’) i Nerea Rodríguez (44’). A la segona meitat, l’EF Montcada, que ha viatjat a Mollerussa amb només 13 jugadores, ha ampliat el seu avantatge amb quatre gols més aconseguits per Anna Escudero (51’), Adriana Domínguez ‘Ronnie’ (63’) i Carmen Yera, que ha certificat el seu hat-trick personal amb dos gols més als minuts 72 i 75. Amb aquest triomf, les montcadenques mantenen la segona posició del grup 2n de Primera Catalana amb 68 punts, a tres del líder, el Sant Gabriel, que avui ha derotat el Juan XXIII (6-1) i que el proper dimarts jugarà el partit que es va ajornar en el seu dia contra el Sant Quirze del Vallès.