L’EF Montcada empata al camp de La Planada (3-3)

Les montcadenques consoliden el seu avantatge a la segona posició

El sènior femení de l’EF Montcada ha empatat al camp del tercer, La Planada (3-3), un partit que tenia guanyat i que ha estat molt a prop de perdre. El matx no podia començar millor per a les noies d’Adriano Bujalance que al minut 33 ja guanyaven amb un 0 a 2 gràcies a dos gols d’Adriana Domínguez ‘Ronnie’ (11’ i 33’). La primera part, clarament dominada per les montcadenques, ha finalitzat amb aquest resultat. A la segona meitat ha canviat totalment la dinàmica del partit. Les sabadellenques li han donat la volta al marcador amb tres gols en només 14 minuts, entre el 54 i el 68. El partit semblava perdut, però l’EF Montcada ha pogut rescatar un punt amb un gol de Carmen Yera al minut 88.

Amb aquest empat es trenca una ratxa de quatre victòries seguides, però les montcadenques mantenen la segona posició amb un avantatge de sis punts amb La Planada. El lideratge està a tres punts, tot i que el Sant Gabriel té un partit menys ja que el matx que havia de jugar en aquesta jornada contra el Sant Quirze s’ha ajornat i es disputarà el 6 de maig.