L’EF Montcada millora a la segona part i supera el CF Sant Julià de Vilatorta (3-1)

Nerea Rodríguez, Ainara Talavera i María del Mar Fargas han aconseguit els gols de les montcadenques

María del Mar Fargas ha tancat la victòria de l'EF Montcada
Rafa Jiménez

El sènior femení de l’EF Montcada ha complert els pronòstics i ha aconseguit la victòria aquest diumenge a l’estadi de Can Sant Joan contra el CF Sant Julià de Vilatorta (3-1). El cuer del grup 3r de Primera Catalana, que no guanya des del mes de desembre i que només ha sumat dos punts en els últims 19 partits, ha aguantat bé a la primera meitat i al descans s’ha arribat amb un empat (1-1). Nerea Rodríguez ha obert el marcador al minut 8, però les visitants han reaccionat quan faltaven quatre minuts per a la mitja part. A la segona meitat, s’ha imposat la lògica i l’equip d’Antonio Moya ha sumat els tres punts gràcies als gols d’Ainara Talavera (54’) i María del Mar Fargas (87’). Després d’aquesta victòria, l’EF Montcada consolida la tercera posició amb 43 punts i s’apropa a sis del segon lloc que ocupa l’AEC Manlleu.