L’EF Montcada perd contra el CF Barceloneta (1-2)

Les ‘Reds’ sumen tres victòries i dues derrotes en el seu compte particular

L'EF Montcada en un partit contra el Martinenc al municipal de Can Sant Joan
Jesús Abad

L'EF Montcada ha començat marcant en el municipal de Can Sant Joan, per mediació d'un gol de Nerea Rodríguez, en el minut 13. L'equip de les 'Reds' no ha pogut mantenir l'avantatge i en el minut 26 ha vist com el CF Barceloneta igualava el partit amb un gol de Loreto Alonso. Finalment, el conjunt barceloní s'ha avançat en el marcador amb el resultat final 1 a 2, gràcies al gol aconseguit en el minut 73 per Cristina Llobet. El tècnic de l'EF Montcada, Yannick Llaugé reconeix que "no vam saber fer-nos amb el control. Era un partit per a jugar de manera ordenada, aprofitant l'avantatge en el marcador, i generar espais i no vam tenir l'ofici per fer-ho". Amb aquesta segona derrota consecutiva, les 'Reds' ocupen la 5a posició amb tres partits guanyats i dos perduts.