L’EF Montcada perd el primer partit de la temporada

Les montcadenques han caigut al camp de l’AEC Manlleu (5-3)

El sènior femení de l’EF Montcada ha encaixat aquest migdia la primera derrota de la temporada al camp de l’AEC Manlleu (5-3). El partit ha estat molt intens i les montcadenques s’han posat dues vegades per davant en el marcador. Sandra de la Cruz ha fet el primer gol al minut 15 i una mica abans del descans, el Manlleu ha igualat el resultat. A la segona meitat, Nerea Talavera ha tornat a marcar per a les montcadenques al 52', però les manlleuenques li han donat la volta al marcador amb tres gols entre els minuts 65 i 88. Amb 4 a 2 en contra, Nerea Talavera ha retallat distàncies amnb un gol a dos minuts del final. El marcador definitiu l’ha tancat el Manlleu amb el seu cinquè gol, aconseguit de penal al 90’.