L’EF Montcada suma tres punts més al camp del Banyoles (1-4)

Nerea Talavera, amb un hat-trick, ha estat clau per aixecar un 1-0 en contra

El sènior femení de l’EF Montcada, que només ha pogut disposar d’11 jugadores per diferents motius, ha aconseguit aquesta tarda la seva segona victòria de la temporada al camp de l’Atlètic Club Banyoles (1-4) a la segona jornada del grup 3r de Primera Catalana. Les gironines s’han avançat en el marcador amb un gol al minut 12, però la reacció de les montcadenques ha estat ràpida i abans del descans li han donat la volta al marcador amb gols de Nerea Talavera (26’) i Ainara Talavera (34’). A la segona meitat, l’EF Montcada ha mantingut el seu avantatge, però el Banyoles ha tingut opcions de puntuar fins als últims 20 minuts quan ha arribat la sentència de les vermelles amb dos gols més de Nerea Talavera, la gran protagonista del partit amb el seu hat-trick, als minuts 72 i 80. “Avui només he pogut comptar amb 11 jugadores, però les que han estat sobre la gespa han fet una gran feina. Han lluitat com guerreres per aconseguir tres punts més”, ha explicat el tècnic Antonio Moya, qui veu amb satisfacció com el seu equip s’ha situat al lideratge de la taula amb sis punts en dues jornades i amb deu gols a favor i només dos en contra: “És un premi a la bona feina que estant fent en els entrenaments”.

A la propera jornada, l’EF Montcada jugarà a l’estadi de Can Sant Joan contra el Vic Riuprimer.