L’EF Montcada supera amb nota el tràmit contra la Gramanet (6-1)

Jennifer Morgan, sancionada amb quatre partits després de l’última jornada contra La Planada, no tornarà a jugar aquesta temporada

El sènior femení de l'EF Montcada ha superat amb nota el partit de transició que ha jugat aquesta tarda a l’estadi de Can Sant Joan contra la Gramanet, a qui ha derrotat amb un clar 6 a 1. Ha estat un enfrontament sense massa història ja que als 7 minuts, les montcadenques ja havien fet dos gols, aconseguits per Adriana Domínguez, ‘Ronnie’ i Carmen Yera. Abans del descans, Nerea Talavera ha fet el 3 a 0. A la segona part, la Gramanet ha retallat distàncies, però ha estat un miratge ja que han caigut tres gols més de les locals, fets per ‘Ronnie’ i Regina Lorenzo, en dues ocasions. “No podíem fallar, i no ho hem fet. En aquest sentit, estic molt content amb les noies”, explica el tècnic, Adriano Bujalance, qui només ha pogut disposar avui de 12 jugadores. Una de les absents ha estat Jennifer Morgan Jones, qui va ser explusada en el matx contra La Planada per donar-li una patada a una rival després dels 90 minuts de joc. “Li han caigut quatre partits de sanció. Em sembla totalment exagerat, però el club ha presentat un recurs que no ha estat acceptat per la federació i, a manca de tres jornades per al final de la lliga, ja no tornarà a jugar aquesta temporada”, es lamenta Bujalance.