L’Escola noqueja el Manresa 1-4

Les montcadenques confirmen la seva trajectòria ascendent

L’equip femení de l’Escola de Futbol Montcada ha marxat de Manresa aquest migdia amb una nova victòria a la butxaca per 1-4. El partit ha estat emocionant perquè ambdós equips es troben a poca distància al Grup Segon de Primera Divisió, però les noies d’Antonio Moya han demostrat la seva superioritat marcant tres gols –materialitzats per Roni– durant els 30 minuts de la primera part.

El Manresa ha aprofitat un moment de desordre de les montcadenques per marcar el seu únic gol en tot el partit. Una falta a Georgina ha estat l’oportunitat de pujar el marcador fins a 4. “Tinc una alegría inmensa en veure el bon joc de les noies”, ha dit l’entrenador Antonio Moya. La victòria els permet sumar 3 punts més i retallar distàncies en la classificació. Els partits de les pròximes setmanes, contra el Cerdanyola i el Sant Cugat, serán claus per confirmar les possibilitats d’ascens del conjunt.